Categorie: Lifestyle

HomeLifestyle

Gegrilde asperges geserveerd met uitjes en verse kruiden, gevolgd door gepocheerde kip (vrije uitloop) en fondant aardappeltjes met geroosterde wortels en een rabarbercrumble toe: in restaurant Clink kan je heerlijk eten op een wel heel bijzondere locatie: een gevangenis. Raamloos De chef kijkt serieus naar de aardappeltjes en bieslookmayonaise en roept voldaan "service" in zijn keuken. …

Als we praten over ons metabolisme, is het alsof het iets is dat we zouden kunnen manipuleren door een pil te slikken, grote hoeveelheden groene thee achterover te slaan of sneller te rennen. Alleen al artikelen met de kop 'Boost je metabolisme' of 'Dit dieet werkt echt', heeft ieder van ons weleens aangeklikt. Maar juist …

Dit najaar begint het beste bakprogramma van Nederland weer: Heel Holland Bakt. Dit jaar zullen er een paar veranderingen zijn. Zo zal André van Duin het stokje van Martine Bijl overnemen en komt er een nabeschouwing na elke aflevering. In Smaakt Naar Meer bespreekt Van Duin de vorige aflevering met de afvaller van de week, …

Koffietentjes zijn er hier in Nederland genoeg. Elk week openen er in de grote steden wel weer een paar. De skinny lattes vliegen je om de oren. Dit is ook het geval in New York. Organic Valley, een Amerikaans melkmerk, bedacht daarom een campagne om melk voor een veel te hoge prijs te verkopen. In New …

Sinds het kwik boven de twintig graden stijgt, vind ik noten nóg iets lekkerder, eet ik met liefde fruit en word ik net zo blij van een ovenschaal met geroosterde groenten, als van een kitkat-white. Het moge duidelijk zijn: ik ben gezondheidslover zodra bikini's en korte rokjes zich aandoen. En met dit warme weer eet …

Tot en met maandag vindt de negende editie van de Rollende Keukens in Amsterdam plaats. Het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste foodfestivals van ons land. Van kleine karretjes op wielen, tot grote vrachtwagens. Zolang het maar kan rollen en er een keuken in zit. Elk jaar komen er duizenden foodlovers op af. Tijd voor ons …