Vijfde seizoen V2 trapt af met het beste van CES 2021 (en de rest)

Met de aftrap van het nieuwe jaar volgt traditiegetrouw al snel de aftrap van de gigantische elektronica- en gadgetbeurs CES. Normaal gesproken in Las Vegas, dit jaar echter volledig digitaal. In de nieuwste aflevering van onze gadgetpodcast V2 alle aandacht voor dat event.

Nieuw jaar, nieuwe gadgets. Maar ook een nieuwe draai aan onze populaire gadgetpodcast V2. Hoe en wat precies, dat kunnen hosts Michiel Veenstra en Johan Voets je het beste uitleggen!

In deze nieuwe aflevering besteden we aandacht aan de meest opvallende presentaties van de CES, waaronder de rolbare schermen van LG, de vliegende taxi van Cadillac en slimme mondkapjes voor gamers. Maar ook een bijzonder toilet met dieetadvies die in een echt smart home niet mag ontbreken, toch?

Daarnaast deelt Michiel zijn ervaringen met MagSafe op de iPhone 12 en gaat Johan wat verder door op zijn eerdere review van The Fives van Klipsch.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van V2 in Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of andere populaire podcastplatformen.

Foto: chara_stagram / Shutterstock.com

0 Reacties
Reageer