Dit is de ultieme smartphone voor Stars Wars-fans! Maar voor welke kant van The Force kies je?

De grootste Star Wars-fans zullen vanaf deze week waarschijnlijk een beetje balen dat ze niet in Japan wonen. Of flink wat geld moeten uitgeven aan importkosten. Vanaf 2 december zijn daar namelijk speciale Star Wars-smartphones te koop van Sharp en SoftBank. Daarover schrijft The Verge. En daarmee laat je direct zien aan welke kant van The Force jij staat.

Er komen namelijk twee versies: een donkere versie in het zwart met rode details, en een lichte variant in het blauw en wit. De telefoons horen niet bij een bepaalde film, zoals eerder wel het geval was met de Motorola Droid Turbo 2 die verbonden waren aan The Force Awakens. Maar dat maakt de toestellen niet minder interessant. Ze zitten namelijk boordevol exclusieve Star Wars-features.

Star Wars-smartphones Softbank

De toestellen hebben een live wallpaper, waardoor hij lijkt op een cockpit in een X-Wing of een TIE Fighter (afhankelijk van de kleur telefoon die je kiest), een Android 6.0-skin in het thema van de lichte of donkere kant en een app waar je The Force Awakens tot 2020 in kunt kijken. Ook krijg je vijf exclusieve metalen figuren van Rogue One, een kaartspel met een code voor een bonus, een wekker-app in Star Wars-thema, Star Wars emoji’s en natuurlijk Star Wars-ringtones.

De telefoon zelf is overigens ook niet onaardig. Het toestel heeft 3GB aan RAM, een 3000 mAh-batterij en een 22 megapixel-camera aan de achterkant. Maar er is dus wel een groot nadeel: je moet de Star Wars-smartphones uit Japan halen om er aan te komen. Maar misschien zijn ze dat wel waard…

Star Wars-smartphones Softbank

0 Reacties
Reageer