Kattenliefhebbers opgelet: ‘Poeslief, een ode aan de kat’ binnenkort op Netflix

Ben je een kattenliefhebber in hart en nieren en vind jij ook wel dat er wat meer katten op Netflix mogen verschijnen? Goed nieuws, want op 5 juni verschijnt Poeslief, een ode aan de kat op Netflix. En dat is, jawel, een film over Nederlands’ bekendste kater en acteur Abatutu.

Abatutu de kat

In 2020 riep Abatutu alle kattenbaasjes uit Nederland op om hun mooiste, grappigste, liefste of ontroerendste kattenfilmpjes te delen. Dit alles voor een film waarin de Nederlandse huiskat centraal staat. En ja, welk kattenbaasje wil nou niet dat zijn of haar kat een ster wordt? De grappigste en liefste inzendingen zijn geselecteerd en samen te zien met Abatutu zelf.

Het verhaal

Benieuwd wat je dan precies kunt verwachten van deze film? De zoektocht van Abatutu zelf naar bijzondere kattenfilmpjes. Deze video’s heeft hij zelf voorzien van commentaar, en dat wil je niet missen. Ook geeft hij een exclusief kijkje in zijn leven als echte ‘BK-er’ ofwel: Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en een plezier om naar te kijken voor alle grote én kleine kattenliefhebbers.

Beeld: Netflix

0 Reacties
Reageer