Lupin seizoen 2: nieuwe trailer én releasedatum

Lupin: het is één van de series waar velen naar uitkijken dit jaar. Het eerste seizoen was retepopulair en terecht, want het zorgde voor de nodige spanning die we allemaal wel konden gebruiken tijdens de lockdown. Niet gek ook dat seizoen twee eerder komt dan gepland.

Want hoewel een seizoen van de meeste Netflix-series in één keer volledig online gegooid worden – of wekelijks een nieuwe aflevering, ging dat bij Lupin net even anders. Het seizoen werd als het ware opgesplitst in twee delen. Om je geheugen even op te frissen: het eerste seizoen kwam uit in januari. En het tweede deel zit er alweer bijna aan te komen: veel sneller dan verwacht dus.

Lupin seizoen 2

Op 11 juni verschijnt het volledige tweede deel op Netflix. Zorg er maar voor dat je die avond niets te doen hebt, want de kans is groot dat ook dit deel zo verslonden wordt. Het bestaat, net als het eerste deel, ook weer uit vijf afleveringen. In het eerste deel zagen we hoe Assana zijn zoontje kwijtraakte en we kunnen in ieder geval al verklappen dat hij in dit volgende seizoen naar hem op zoek gaat.

Inmiddels heeft Netflix ook een nieuwe trailer vrijgegeven, die je alvast in de sfeer brengt voor 11 juni. Wij kunnen niet wachten.

Beeld: Netflix

0 Reacties
Reageer