V2: Sportieve fun met de Jaybird RUN

Voor een eindje hardlopen is Michiel wel te porren en zelf spring ik zonder morren voor een paar uur op een racefiets. Maar ondanks alle tests hebben we de ultieme koptelefoon voor het sporten nog niet echt kunnen ontdekken. De nieuwste uitdager voor die titel? De volledig draadloze Jaybird RUN.

Het concept van geheel draadloze oordopjes is nog relatief nieuw, al hebben Apple en Samsung al laten zien dat de technologie er is én goed functioneert. Er mee gaan sporten, en dan met name hardlopen, dat is weer een heel ander verhaal. Want hoe blijven de oordopjes zitten tijdens het bewegen? Gaan de in-ears uiteindelijk niet irriteren en wat gebeurt er als er plots een regenbui overtrekt?

In de nieuwste aflevering van V2 bespreken we voor- en nadelen van sporten met de Jaybird RUN en legt Michiel uit hoe uniek het gevoel is van hardlopen met muziek maar zonder smartphone!

https://soundcloud.com/v2cast/v2-jaybird-run-podcast

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

0 Reacties
Reageer