Samsung doet Apple na: betekent dit het einde van meegeleverde opladers?

Hoewel het voorheen nog doodnormaal was dat je een oplader kreeg bij de smartphone die je kocht, lijkt het erop dat dit steeds meer tot het verleden behoord. Want als we de geruchten kunnen geloven, dan zal Samsung Apple nadoen en ook de opladers weglaten bij de Galaxy S21.

Toen bekend werd dat Apple geen oplader bij de nieuwste iPhone zou leveren, had iedereen daar wel een mening over. Zo haalde Samsung zelf nog uit naar het bedrijf, terwijl het er nu op lijkt dat ze met hetzelfde trucje bezig zijn. Op Facebook plaatste zij een foto van een oplader met de tekst ‘Included with your Galaxy phone’.

????????Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. ????????

Geplaatst door Samsung op Dinsdag 13 oktober 2020

Geen oplader

Het is vooral ironisch dat Samsung zo uithaalde naar zijn concurrent, terwijl het er nu steeds meer op begint te lijken dat dit bedrijf hetzelfde gaat doen. Zo meldt Android Authority dat je bij de Samsung Galaxy S21 – als dat al de naam gaat worden, want dat is nog steeds onbekend – geen oplader hoeft te verwachten. Dat gerucht heeft te maken met het feit dat er in de doos van de nieuwste Galaxy alleen een kabel en een pinnetje om de simkaart eruit te halen zit.

Let wel: het gaat nog steeds alleen om geruchten, of dit daadwerkelijk het einde van de meegeleverde opladers betekent, is nog even de vraag.

Afbeelding: Pexels

0 Reacties
Reageer