Sonos onthult architecturale speakers Sonos Architectural by Sonance

Sonos Architectural

Sonos heeft de geheel nieuwe speaker-collectie Sonos Architectural by Sonance aangekondigd. Het gaat om geïnstalleerde passieve speakers voor binnen en buiten, die ontworpen en geoptimaliseerd zijn voor Sonos Amp. De speakers voor binnen verwerk je in je muur en je plafon, waardoor je ze niet ziet.

Sonos en Sonance wilden samen speakers maken die in iedere ruimte konden verdwijnen, terwijl ze een helder geluid geven, evenals hoge prestaties en veel gebruiksgemak. De speakers zijn bovendien ontworpen voor één specifieke versterker, wat volgens Sonos voor het eerst is voor architecturale geluid.

Speakers

De In-Ceiling en In-Wall speakers bieden samen met Sonos Amp Trueplay. Trueplay kijkt naar de grootte, constructie en meubels in de kamer waar je de speakers plaatst en past de EQ automatisch aan voor optimaal geluid. De Outdoor speaker is de eerste speaker van Sonos die ontworpen is voor buitengebruik. De speaker heeft een weerbestendig ontwerp en is gemaakt om tegen diverse weersomstandigheden te kunnen. 

De verbinding met Amp brengt ook de voordelen van het Sonos-systeem naar iedere Sonos Architectural by Sonance speaker. Het gaat bijvoorbeeld om een app die werkt met je favoriete streamingdiensten, AirPlay 2 -controle, regelmatige software-updates, en de mogelijkheid om extra speakers en componenten toe te voegen.

Een enkele Amp kan maximaal drie paar aan Sonos Architectural by Sonance-speakers aansturen. De speakers bevatten verder dynamische basverwerking om de lage frequenties te versterken voor een rijkere luisterervaring.

Beschikbaarheid

De In-Ceiling en In-Wall speakers kun je nu al reserveren voor 699 euro per stuk. Vanaf 26 februari worden ze geleverd. De Outdoor-speaker verschijnt in april voor 899 euro. De Amp is vanaf 12 februari te koop voor 699 euro.

0 Reacties
Reageer