Livestream Champions League Finale 2018 ook te bekijken op je mobiel

Echte voetbalfans hebben zaterdag 26 mei al maandenlang rood omcirkeld op de agenda staan: Vanavond is de finale van de Champions League 2018 tussen Real Madrid en Liverpool. Aangezien de wedstrijd al om 20.45 begint moet de barbecue vanavond dus ook op tijd aan, zodat je niks van de wedstrijd hoeft te missen. Alhoewel: je kunt de wedstrijd ook prima op je mobiel volgen. Hieronder leggen we je uit hoe je dat doet.

Real Madrid

De twee finalisten van vanavond zijn aan elkaar gewaagd: allebei plaatsten ze zich met slechts één punt verschil op hun tegenstander in de halve finales. Real Madrid was Bayern München te slim af, door de thuiswedstrijd met 1-2 te winnen. In de return in Spanje bleef de stand steken op 2-2, maar dat was voor de Spanjaarden genoeg om zich te plaatsen voor de finale. Real Madrid is bepaald geen onbekend gezicht in die finale: vorig jaar wonnen ze de Champions League finale nog met 4-1 van Juventus.

Liverpool

Voor Liverpool is het alweer enige tijd geleden dat er een Champions League finale werd gespeeld. In 2005 mochten de Engelsen voor het laatst met de beker naar huis. Twee jaar geleden speelde Liverpool nog wel een finale in de Europa League, maar die werd verloren van Sevilla. In de halve finales van de Champions League werd AS Roma nipt verslagen: De Engelsen wonnen thuis met 5-2 en verloren de return vervolgens met 2-4.

Livestream Champions League finale 2018

Veronica zendt de Champions League finale 2018 vanavond live uit. De voorbeschouwing begint om 20.05 en de aftrap van de wedstrijd is vervolgens om 20.45. Je kunt de wedstrijd echter ook op je mobiel bekijken via de website van Veronica TV. Deze stream kun je ook bekijken op een tablet of laptop. Heb je een TV met chromecast? Dan kun je de livestream ook naar de tv toe streamen.

Net als de TV uitzending begint de livestream Champions League finale 2018 vanavond om 20.45. Je kunt de voorbeschouwing vanaf 20.05 en daarvoor wordt ook nog een documentaire uitgezonden van sterspeler Cristiano Ronaldo. Let er op dat de meeste livestreams van TV zenders geo-restricted zijn. Dat houdt in dat je deze streams alleen binnen Nederland kunt bekijken.

Foto: Shutterstock

0 Reacties
Reageer