Podcasts

Rush Talk

Rush Talk is de wekelijkse tech podcast van Numrush. In deze show bespreekt host Elger van der Wel elke week de belangrijkste techonderwerpen met uiteenlopende gasten. Soms gaat het over actualiteiten, vaker pakken we een groot thema beet zoals de opkomst van Blockchain, de sleepwet of innovatie binnen het onderwijs. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan zodat je elke week de laatste aflevering ontvangt!

F1 Spoiler Alert

Formule 1 fans Marjolijn Kamphuis en Johan Voets bespreken na elke F1 race de belangrijkste insights van deze race in F1 Spoiler Alert: De winnaars, de verliezers maar uiteraard ook de laatste gossip uit de pitsstraat. De Formule 1 nabeschouwing wordt afgewisseld met bijdragen van F1 columnist Koen Vergeer die elke race vooruitblikt op de aanstaande Grand Prix. Abonneer je nu op F1 Spoiler Alert als je een echte F1 fan bent!

V2

Gadgetnerds Michiel Veenstra (3FM) en Johan Voets (Numrush) laten op onregelmatige basis hun licht schijnen over de nieuwste gadgets in de podcast V2. Alles met een stekker (of USB poort) komt in de uitzendingen aan bod: Van de nieuwste draadloze headsets voor tijdens het sporten, tot een slimme camera, lamp of stofzuiger voor in je huis. Wil je zelf een product laten testen door dit illustere duo? Neem dan contact op met de redactie. Let wel: Michiel en Johan geven altijd hun eerlijke en ongezouten mening!